3/23/2009

Az alapötlet

Légy üdvözölve az oldalunkon!
Az oldal létrehozásának ötlete barátommal/szerkesztőtársammal/kollégámmal 2008 szeptemberében pattant ki kissé másnapos fejünkből Amszterdam egy belvárosi utcácskájában ahol egy svéd étterem kis kiülős járdateraszán ebédeltünk.
Ebéd közben arra lettünk figyelmesek, hogy a kora őszi napsütés kellemes időjárási körülményeit kihasználva egy fiatalember az autóját szerelgette. Különösebben semmi érdekes nem lett volna ebben. Szerelés közben gyakran kellett guggolnia, szerszámokért illetve az alacsonyabban lévő ha jól emlékszem indexek birizgálásához is ezt a testhelyzetet kellett bevetnie.
Hétvégi nap lévén mi másban végezte volna ezt a feladatot mind tréningruhában?!
A tréning (aka. mackó) alsó gumírozása azonban nem volt túl erős így guggolás közben elég mókásan ki-kivillant a segge. Mi ezt ott akkor roppant mulatságosnak tartottuk. Egyébként is képesek vagyunk marhaságokon röhögni akár hetekig is, miért pont ezen ne röhögnénk?
Szeki gondolt egyet és telefonjával le is fotózta a helyzetet, hogy később is újra jókat röhöghessünk a szitun.
Legyen hát ez a kép a kezdőképünk.
A képeket majd pontozzuk.
A pontozási rendszerről valamint az elbírálásról bővebben majd később külön bejegyzést szánunk. A kezdő fotóról annyit, hogy körülbelül 2-3 pontot ér egy 10es skálán. De mivel ötlethozó darab ezért én (gege) megadom rá a 10-et!


A továbbiakban amikor időnk és kedvünk úgy engedi további képeket is teszünk fel ebben a témában. Szívesen várunk emailcímeinkre ilyen képeket, hogy tovább színesítsük ezt az "elmebeteg" blogot.
Üdvözlettel a Diszkrét Seggcsík Klán:
Szeki és Gege

emailcímek ahová nem túl nagy fájlméretben várjuk a képeket rövid helyzetleírásokkal az elkészítés körülményeivel:

dreddbiro@yahoo.com (Gege)

valamint:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése