3/24/2009

Mai nyolc pontos

Ez a kép még tavaly ősszel körülbelül 1 hónappal a "nagy ötlet" után készült. Adott volt egy unalmas megbeszélés az irodában illetve ahogy sok köcsög multicégnél ezt mondani szokás: "míting".
Na már most mit csinál a beteglelkű idióta(én) egy unalmas értekezleten? Hát persze, hogy seggcsíkot fényképez ha már a helyzet felkínálja magát.
Pályanehezítésként adott volt még az akkori N91es Nokiám, amin a fényképezésnél a kioldás hangját ki sem lehet kapcsolni, ezért azon túl, hogy ügyesen kellett helyezkedni, még a kis hangszórórészt is le kellett fogni a telefonon a lebukást elkerülendő.
Az áldozat kedves ismerős, ezért remélem soha nem botlik bele ebbe a blogba, illetve ha mégis, akkor nem fogja felismerni a hátsóját.
Ha ez mégis így történne valaha, akkor szégyellni fogom magam, ruháim megszaggatom és homokot szórok a fejemre...
...ámbár... egy ilyen magas labda esetén senkivel sem tettem volna kivételt. Ezt veheti minden kedves ismerősöm fenyegetésnek is. Ugyanis résen kell lenniük most már örökre. Nem lesz kivétel ha a téma adja magát és a telefonom kéznél.

Részemről(Gege) a kép: 8 PONT

Részem
ről (Szeki) egy szép 7 pontos találat. :)



1 megjegyzés:

  1. Miféle szutyok multi ez, ahol kilógó hátsóval járnak mítingre a népek, hejj?? Így még a Marcipánba se engednek be baszod.

    VálaszTörlés