9/15/2009

Elsősegély

Idestova 2 hete, egy rövid hétvégén összejöttünk kisebb fajta családi/rokoni találkozóra. A helyszín nem más volt mint a festői Fancsal község, ahol unokaöcsém él és virul. Apai ági unokatesók közül kettő kivételével mindannyian ott voltunk családostul, partnerestül.
Jól sikerült laza italozós este kerekedett. (...ünnepelünk...szórakozunk..mulatunk...Evésssivásss)

Másnap enyhén másnaposan kávézgattunk, vegetáltunk az ebéd majd az azt követő hazaindulás előtt. Ezalatt egy helybeli srác kinn az utcán gördeszkázás közben irtózatosat perecelt. Lehorzsolta a könyökét, a derekát, meg a térdét is, méghozzá elég tisztességesen.
Nosza unokaöcsém(ismeri is a kölköt) segítségére sietett és beinvitálta a házba, hogy ellássuk a sérüléseit. Helyesebben ellássa unokahúgom és/vagy a férje, mivel mindkettejük orvos.
Döme ráadásul mentőorvos(bár lehet nem ez a pontos titulusa), mégpedig a nálunk meglehetősen ritka motoros mentősök közül való derék arc.
A lényeg az, hogy a "doki" rögvest hozta a kocsijuk csomájából a mentős "basic szett"-et és rutinosan nekiállt első-segíteni jól.

Miközben tevékenykedett, hát mit ad Isten, le is guggolt. Sőt mi több, a seggcsík is kivillant...
Telefonom "véletlenül" épp kéznél volt. Nem lehetett nem lefényképezni. Ezért aztán most be is tudom nektek mutatni ezt a kb. olyan 6 PONT-os eredményt.

Íme:


(Bocs Döme-ha látod- :)...de hát alapszabály, hogy nincs kivétel, nincs kegyelem legyen az bár rokon, közvetlen családtag...vagy akárki más,..ha seggcsíkról van szó! )

Érdemes a blogot eztán is figyelni, mert több beküldő is van (bár a kötelező kísérőszövegekre még várok!) ..Háncs! Harkály! Tudjátok miről ugatok!!! Anélkül nem kerül be a blogba!

Ezeken felül nálam is van kettő kép amit a múlt hét végén a Diszkrét-seggcsík -mint webes megjelenés- bölcsőjének is tekinthető Amszterdamban sikerült megörökítenem.
Maradjatok velünk... :)))

gege

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése