4/30/2009

Prágai tavasz avagy egy 2 pontos beküldő

Immár nemzetközivé lett a blog. Első külföldi beküldőnk (egyébiránt kedves odakint dolgozó Kriszti aka. ILONKA kollégánk) egyenesen Mordor..ööö akarom mondani Csehország szívéből, a legfaszább sörök városából, Prágából küldte a képet. Kicsit javítottam/trükköztem rajta mert nem egy überjól sikerült darab, de azért szódával elmegy.

Íme Ilonka kerettörténete és a kép (nincs kint magyar betűkészlet feltelepítve a céges gépén, így én kérek elnézést az ékezetmentes karakterekért). Kopi-pészt, mert nem tököltem a "magyarítással":

"Nos,

Pragai napjaim alatt lett volna mar lehetosegem tobb, es jobb minosegu kepekre, mertmivelhogy igenytelensegben ez a varos tocsog. Sajnos ez ilyen gyengere sikerult. Mentsegkent talan az unalmat, a masnapossagot, es a napos szombat reggeli fuben fetrenges elkepeszto kenyelmet tudnam felhozni, na meg azt, hogy rohadtul nem talaltam az uj telefonomon a zoom-ot. Amugy a kep az egyik pragai dombon keszult, nem tudom a nevet, mert le se szarom, azt viszont tudom, hogy ott forgattak a Hellboy elso reszenek bizonyos jeleneteit. VW bogar gyorsulasi versenyre mentunk, ahol volt kolbasz, sor, sok sok coffos rockos, megtobb gyerek, es 25 fokos meleg. Keszult egy soxer kep is, merthogy itt abbol sincs hiany, de az nem kellett :-("


Értékelés: 2 PONT (gege)


A soxer kép amire Kriszti hivatkozik egy külön műfaj. Van valami brit weboldal/blog ami hasonlóképp a mi blogunkhoz zoknis képekkel tarkított vidámkodás.

Egy példa: Rövidgatya, szandál, durván szőrös fél-lábszárra húzott, fehér "tennis" feliratú frotírzokni. Na egy ilyen képzeljetek el lefényképezve. Igazi vegytiszta igénytelenség.

Nálunk az irodaházban az egyik nagy mobiltelefonokat gyártó/fejlesztő cég hazai alkalmazottainak egy része ilyen tipukus soxer-vírushordozó. Az a fajta igazi ápolatlan, többnyire szakállas, papucsos/szandis, java/c+/web-fejlesztő típus.

Tudjátok az aki testalkatra vagy egy_szál_bél, vagy úgy fest mint egy teleszart búvárruha/jégzokni és nagy valószínűséggel még 36 évesen is szűz csávó.

gege


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése