8/15/2009

DINO Világ



Időutazás a dinoszauruszok világába kiállítás van a Hungexpo területén Július közepe óta. Kiccsaláddal és keresztlányunkkal tegnap ellátogattunk erre a (főleg gyerekeknek) nagy élményeket nyújtó helyre. A jegy ára szerintem kissé lehúzós, de hát egyszer élünk..bagatell.
51 életszerű, robotmozgatású, hangot adó dinó van egy óriási pavilonban különféle "díszletbe" ágyazva. Van az általánosabban ismert Triceratopson, Carnotauruson, Tyrannosaurus-rexen, Brontosauruson és mindenféle Raptoron kívül még egy valag megjegyezhetetlen nevű saurus is. Akit izgalomba hoznak ezek a dögök nyugodtan látogasson el ide. Még a hónap végéig ezt meg is teheti.
Nade..és megint csak nade... :)
A felnőtteknek nem annyira szédületes izgalmakkal szolgáló hely a kiállítás utolsó helyszínén hozhat némi pluszt, főleg ha állandóan azt lesi, de legalábbis már rutinszerűen fedezi fel a kínálkozó seggcsíkokat. Itt sem történt másként. A különféle gyerek rajzoldák, dínólovaglós karámok, távirányítós dinók meg dinólelőhelynek álcázott homokozók közül az utóbbiban voltak az általunk hozott gyerkőcök többed magukkal túrva a homokot "kamu" dinócsontok után kutatva. Mondjuk már csak egy k***va arcfestés vagy falmászás kéne, hogy összekoszolják a gyerek arcát vagy legalább összetörje magát.
Már vagy 10 perce voltam én a gyerekcsősz ezen az említett helyszínen, mert feleségem és a kolléganője valami kávézással voltak elfoglalva, mikor a gyerek-paleontológushad egyike épp egy "leletet" ásott elő a feltárásból.
Bár egy "seggcsík-juniorról" van szó és ítéljetek el érte, de ezt nem lehetett kihagyni. Telefon elővesz és egy laza 6 PONT-os emlék lett belőle ide a blogba bele fele jól.


egy ifjú paleontológus :)

gege

1 megjegyzés:

  1. Hát ez nagyon nagy amit a végére hagytál , "Egy ifjú paleontológus" xD

    VálaszTörlés