10/21/2009

Hosszú...4.0 avagy "Baljós Árnyak"?

Nem gondoltam volna, hogy a trilógia mint forma nem lesz elég arra, hogy Hosszú barátunk beleférjen. Végül is a becenevében hordozza azt, hogy nem lesz rövid a történet.
Summa summarum az a helyzet, hogy a Hosszú féle seggcsík sorozatra megbukott a Mátrix trilógia rávetítése, mint analógia (Azaz: Hosszú, Hosszú Reloaded és Hosszú Revolutions, lásd korábbi bejegyzésünkben).
Úgy tűnik ugyanis, hogy a blogunkban már-már seggcsík-veteránná minősült áldozatunk kimeríthetetlen forrásanyaga naplónknak.
Ha így folytatódik a STAR WARS sorozat sem lesz elég "keret"nek.(erre próbálok utalni a "Baljós Árnyak"kal, ami a filmek megjelenési idejét tekintve ha jól emlékszem a negyedik Csillagok Háborúja rész, történetileg természetesen nem. Kommentekben lehet osztani az észt ha esetleg tévednék :))
A céges telefonnal sikerült intéznem ezt a 6-7 PONT-os dekoltázst a napokban. Nem is kellett nagyon kommandóznom, trükköznöm, hogy lekapjam a pillanatot. Egész egyszerűen szerintem nem is tud másként ülni, guggolni a fiatalember.
Ő ilyen. Ideális alany. :)))

Köszönjük meg neki! :) (taps, éljenzés...)

A kép:



gege

1 megjegyzés:

  1. Hosszúról már nem lehet több bőrt lehúzni. Jöhet a kettes szint: csillagszóró a dekoltázsba??? :-) /e

    VálaszTörlés