10/05/2009

Seggezés 0.9 BETA

Üdv blogolvasók!

Szekivel már gondolkozunk azon, hogy vajon közzétegyünk e a blogon pár ún. "seggezés"-es képet.
Tépelődtem, vajon melyik képpel lehetne kezdeni ezt a kissé kényes témát. De mielőtt nekikezdenék néhány dolgot tisztázni kell.

Mi is az a "seggezés"?
A seggezés nem saját ötlet, de kétségtelen, hogy volt időszak mikor a haveri társaságunk már már művészi szinten űzte. Lényegét egy rövid példával vázolnám:

Adott egy "beteg" haveri társaság akik előszeretettel mennek évente 1-2 alkalommal(egyre ritkábban sajnos) egy vidéki településre azzal a feltett szándékkal, hogy ott jól berúgjanak minden ott töltött este. Ez általában pénteki érkezéssel vasárnapi távozással 2 átmulatott éjszakát jelent. Mi tudniillik csak úgy tudjuk jól érezni magunkat, ha iszunk. Szánalmas -tudom-, de ez van.
Az ilyen tivornyákon mindig akad olyan versenyző az elfogyasztott alkohol, nehéz ételek, sok meló, fáradtság stb. okán aki időnként megfárad és elalszik.
Az elalvás egyik klasszikus módja a kocsmaasztalra kidőlés, ott 1-2 óra szundi módban töltés.
Az asztalra dőlős bealvás 2 altípusra bontható. Az egyik az úgynevezett "ÓRÁS" póz, a másik pedig a "SUPERMAN".
Az "órás" az olyan, mikor az ember a fejét a csuklójára fekteti az asztalon, mintha közvetlen közelről nézné meg a karóráján mennyi az idő. Innen az elnevezés.
A másik - "a superman" - pedig az, amikor az egyik kar kinyújtva fekszik az asztalon és a delikvens a fejét ennek a kinyújtott karnak a vállára, felkarjára dönti. Kinézetre ez a jól ismert szuperhősre emlékeztet akkor amikor az egyik karját az égre illetve előretartva repül.

Visszatérve a seggezés magyarázatához: Ilyen esetekben mikor az áldozat alszik(de az még jobb ha csak féligmeddig szundikál), a társaság ébren lévő, éber tagjai akcióba lépnek illetve léphetnek és megseggezhetik a pórul járt, megfáradt madarat.
Ez annyit tesz, hogy egy vagy több támadó a bepihent figura mellé helyezkedik és rohadtul NEM DISZKRÉT seggcsíkot villant, amit egy fényképezőgéppel meg lehet örökíteni. A támadó oldalon minimum 2 ember szükséges(seggcsíkvillantó+fotós) ám extrém esetekben egy automatára beállított fényképezővel akár egy ember is végrehajthatja a mutatványt. Ilyen esetről azonban nem tudok.
Akkor sikerül legjobban az akció amikor az áldozat épp akkor veszi észre, hogy megseggezték amikor félálomban eljut a tudatáig a körülötte történő mocorgás neszezése és a kamera ekszponálóhangja.
Ilyenkor már csak maximum egy "basszameg"-gel tudja nyugtázni, hogy ezt bebukta.
Ez tehát a seggezés.

Akasztják a hóhért alapon az első képen egy tipikus "ÓRÁS" delikvens van akit épp megseggeznek.
Az áldozat nem más mint ÉN MAGAM.
Igen, igen feleim, jól olvassátok, egyszer velem is megtörtént ez a gyalázat, pontosabban kétszer is, de a legutoljára készültet sikerült törölnöm a készítő telefonjáról mikor az óvatlanul felügyelet nélkül hagyta azt, arról tehát nincs hiteles bizonyíték. Igen Pilu, rólad van szó!

Ja és itt a kép:


Lesz ám még több ilyen kép is!

gege

1 megjegyzés:

  1. Konkrétan bepisáltam a röhögéstől. Külön szekció lehet később "kifeküdt, részeg haver gépével készített fényképek" gyűjteménye is. Persze ez a hőskorban volt igazán vicces, amikor a Fotexben könnyes szemmel és vigyorogva adják at az előhívott képeket az egerszalóki kirándulásról. A haverokból álló meleg laokón csoportról mit sem sejetettem... Az Audi jel segglyukakból volt a következő kép.

    VálaszTörlés